Öğretmen Arzu Özsoy Anaokulu
DÜĞMECİLER MAHALLESİ CELEPOĞLU SK. NO36 EYÜPSULTAN/İSTANBUL

VİZYON

Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzeyini benimseyen kendine güvenli;çevresine saygılı;yaratıcı özgür, hoşgörülü, katılımcı sorumluluk sahibi, problem çözme konusunda etkili iletişim yöntemleri kullanabilen, öz güveni yüksek çevresindeki yetişkinlere saygılı fakat yetişkin denetiminde olmayan bireyler yetiştirmek.İçinde bulunduğu toplum kurallarına uyan fakat kuralları koşulsuz kabul etmeyen sorgulayabilen bireyler yetiştirmek.İlköğretimde öğretmenden çekinmeyen, öğretmene saygı duyan bireyler yetiştirmek.Yaşayarak, görerek,deneyerek öğrenmelerinin kalıcılığını sağlamak.

MİSYON

Okulumuz Türkiye Milli eğitiminin temel değerleri ışığında; Bireysel farklılıkları gözeterek, eğitim/öğretim ortamlarını sürekli geliştiren bir yapıya sahiptir. Temel amacı okulöncesi yaş grubundaki çocukların eğitim öğretim faaliyetlerine bilimsel bir perspektiften bakarak çocukların hazır bulunuşluk düzeylerinin ilkokul eğitimine uygun hale gelmesidir.

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

TEKLİ EĞİTİM